X
No 1: 52 weken 1 foto

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging!

Ik ga starten met een 52-wekenfotoproject. Dat betekent dat ik elke week een foto maak en deze deel op mijn blog en social media. De foto`s zal ik maken met mijn digitale camera of met mijn smartphone. Het onderwerp kan eigenlijk van alles zijn. Zo zal ik foto`s delen die gemaakt zijn tijdens fotoshoots, voor of achter de schermen. Maar ook van de dingen die ik meemaak of doe. Van mezelf, mijn gezin of mijn omgeving.

Het leuke aan dit project is dat ik aan het einde van het jaar (pfff is nog erg ver weg...) een mooi overzicht heb van alle weken in 2017. Dit is eigenlijk voor iedereen een leuke uitdaging. Hierdoor kun je aan het einde van het jaar een prachtige collage maken. Denk maar aan je eigen kinderen. Hoe ze gegroeid zijn. Of welke activiteiten of uitstapjes je allemaal hebt gedaan. Werken met een thema is hierbij ook erg leuk. Bijvoorbeeld foto`s met een specifieke kleur, elke week een weekendfoto, je kind(eren) of het geluksmomentje van de week.

Zelf heb ik ervoor gekozen geen specifiek thema aan te houden, maar mezelf de ruimte te geven om die plaatjes te `vangen' die voorbij komen. Hier dan ook mijn eerste foto!

Afgelopen week kwamen mijn 2 nieuwe lenzen binnen. Voor mij uiteraard een goede reden om erop uit te trekken met mijn camera. Tijdens een koude wandeling in het bos, kwamen we op een open plek aan waar schapen stonden te grazen. Mijn jongste dochter is dol op dieren en wilde graag even kijken bij de rand van het hek.