X

Vorige week was ik in Hoofddorp voor een newbornsessie van Bente. Mijn auto had ik volgeladen met heel veel spullen. Naast mijn camera, lenzen en spullen om een kleine studio op te bouwen heb ik ook heel veel doeken, wraps en achtergronddoeken mee. Ik ben blij met een stationwagen, anders zou ik bijna een aanhangwagen moeten gaan gebruiken.

Eenmaal aangekomen trof ik twee ontspannen ouders aan met een heerlijk slapend meisje. Voor mij zat er dan ook niets anders op dan na een kort praatje snel mijn spullen binnen te zetten en te gaan starten met het opbouwen. De temperatuur was al lekker aangenaam, maar aangezien ik de baby bloot fotografeer maak ik ook altijd gebruik van een klein kacheltje.

Bente lag zo lekker te slapen, dat we hadden besloten om nog even te wachten met de voeding. Ik kon alvast beginnen met de fotosessie. Dit hield ze erg goed vol! Ik kon de eerste poses mooi uitvoeren en kon gelukkig ook een aantal nieuwe spullen gebruiken.

Na de voeding heb ik Bente gewrapt in een doek en dat vond ze heerlijk. Dit geeft kindjes een veilig en fijn gevoel. (Je bootst als het ware de baarmoeder even na.) Zo kon ik ook mijn laatste poses uitvoeren en fotograferen. Bente bleef namelijk weer heerlijk doorslapen.

Eenmaal thuis begint de rest van mijn werk; het selecteren en bewerken van de mooiste foto`s. Deze foto vind ik zo mooi omdat het zo puur is. Hele kleine babyvoetjes die nog heel veel stapjes zullen gaan zetten in deze wereld.