X
No 3: Winterweer

Wat een prachtig winters weer hebben we nu in Nederland! Een pril zonnetje met overal laagjes ijs. De wereld lijkt wel gehuld in een mooi wit jasje.

Ik vind het prachtig om te zien. Het lijkt soms wel alsof ik in een sprookje wandel...zo sprookjesachtig kan de omgeving eruit zien.

De afgelopen week was ik veel buiten te vinden. Voor een wandeling in de mooie buitenwereld.

Ik heb mijn camera meegenomen en veel mooie plaatjes mogen maken. Uiteindelijk heb ik deze gekozen voor mijn project. Een foto gemaakt bij een grote vijver in Castricum. Een plek waar wij vaak komen om met onze jongste dochter brood te voeren aan de eendjes en vogels. Dit keer had het al behoorlijk gevroren, dus er was nog maar een klein wak waar de eenden in konden zwemmen.

Zodra wij met onze zakken met oud brood aan kwamen lopen, ontstond er een soort ratrace onder de eenden en vogels over het ijs. Deze twee waren een van de laatsten om een maaltijd te scoren...bad luck, maar voor mij een mooie foto.