X
No 9: Foto voor geboortekaartje

Het is al even geleden dat ik in Heerhugowaard langs mocht komen bij Luuk voor een newbornsessie. Zijn ouders wilden heel graag een mooie foto voor op het geboortekaartje en hadden aan mij gevraagd of dat ook mogelijk was. Dat is natuurlijk geen probleem en voor mij goed om van tevoren te weten in verband met het plannen van de fotoshoot.

Een newbornsessie vindt altijd plaats tussen de 6e en 18e dag na de bevalling. In verband met het gebruiken van een foto voor het geboortekaartje ben ik in overleg een week na de geboorte van Luuk langs geweest voor de newbornshoot.

Luuk heeft zich echt voorbeeldig gedragen tijdens de sessie. Wat een mooi mannetje! Hij sliep aan een stuk door, gaf geen kick en was voor mij een ideaal modelletje om te fotograferen.

Samen met zijn moeder hebben we na de fotoshoot de foto`s bekeken. Hierdoor kon ze alvast aangegeven welke foto`s ze mooi vond voor op het geboortekaartje. Deze heb ik als eerste nabewerkt zodat de kaartjes gedrukt en verstuurd konden worden.

Ik vond het een enorme verassing toen ik een korte tijd later een mooi geboortekaartje op mijn deurmat zag liggen. De ouders van Luuk waren erg trots op het eindresultaat en wilden het graag aan mij laten zien. Met toestemming mocht ik het kaartje ook gebruiken voor op mijn website. Een mooi kaartje met mooie newborn Luuk!