X
Een kleine terugblik

2017 is net begonnen en ik blik terug op een bijzonder en bewogen jaar. Een jaar waarin keuzes maken centraal stond voor mij.

Het starten van mijn eigen fotografiebedrijf bijvoorbeeld. Ik heb bewust de keuze gemaakt op mijn baan op te zeggen en verder te gaan als fotograaf. Best een moeilijke keuze. Maar voor mij ook een onvermijdelijke. Als je weet dat je vastzit en geen mogelijkheid meer hebt om te groeien, dan volgt er een nieuwe stap.

Fotograferen is altijd een passie van mij geweest. Ik hou van de creatieve kant ervan, maar ook de groei die ik ervaar en het feit dat ik andere mensen blij kan maken met iets wat ik zelf maak. Ik heb mij de afgelopen jaren bezig gehouden met trainingen, cursussen en workshops om mijn fotografieskills te verbeteren en mij hierin te kunnen ontplooien.

En nu ik de definitieve stap heb gezet in de wereld van de fotografie en een nieuw mooi jaar is aangebroken...wordt het tijd voor nog meer leuke dingen.

Binnenkort neem ik deel aan een ontzettend leuke Newborn 2-daagse, waardoor ik mij nog meer kan gaan toeleggen op newbornfotografie. Ook heb ik een aantal nieuwe spullen aangeschaft voor in mijn studio èn heb ik veel leuke nieuwe ideeën die uitgewerkt gaan worden. Leuke acties bijvoorbeeld, zoals een Valentijnsfotoshoot!

Houd vooral mijn website, facebookpagina en Instagramaccount in de gaten!