X
Fotoshoot 20 maart 2016

Zondag 20 maart stond er een fotoshoot gepland met mijn model Laura. Het was de bedoeling om een aantal nieuwe achtergronddoeken uit te proberen met bepaalde belichting. Hierbij wilde ik ook gebruik maken van bepaalde lichtopstellingen die ik vaak gebruik tijdens een portretfotoshoot.

Ik had dit keer een model met ervaring voor mijn lens. Laura heeft eerder meegedaan aan een modellenwedstrijd en dat merkte ik al snel.  Aanwijzing geven was bijna niet nodig, ze wist precies wat ze deed en wisselde snel van poses.

Doordat ik vier verschillende achtergronden wilde gebruiken, hadden we tijdens de shoot af en toe een korte break om alles weer op te bouwen. Gelukkig kon Laura mij hierbij helpen. Bij de fotoshoot heb ik ook gebruik gemaakt van vier flitsers met twee softboxen en een flitsparaplu.

Het was een fijne shoot met Laura!

Blog06-1 Blog06-2