X
Herfstfotoshoot in het bos

De herfst is altijd een prachtig seizoen om buiten foto`s te maken. De verschillende kleuren van de blaadjes aan de bomen en het zonlicht dat nog mooi gefilterd wordt. Ik vind het dan ook heerlijk om een wandeling te maken met mijn gezin in het bos. Aangezien wij in Castricum heel veel mooie plekjes hebben om van de natuur te genieten, voel ik mij ook een bevoorrecht mens. Er zijn nog vele mooie routes en plekken om te ontdekken.

In de herfstvakantie zijn we erop uitgetrokken tijdens een prachtige, zonnige dag. Niet altijd neem ik mijn camera mee, maar dit was een uitgelezen moment om mijn cameratas met toebehoren en statief mee te nemen. Tijdens de wandeling had ik mooi de tijd om een aantal plekken te fotograferen met mijn gezin als model. Het leverde plaatjes op met mooie herfstachtergronden.

Aangezien mijn jongste dochter zich niet altijd laat fotograferen en liever beweegt dan stil zit, heb ik al spelenderwijs foto`s gemaakt. Dit probeer ik ook vaak toe te passen tijdens een fotoshoot met kleine kinderen. De fotoshoot wordt dan een soort verhaal die ik vastleg, waarin mooie momenten worden gevangen. Dit levert vaak ook de leukste en spontane foto`s op.

Dit was in ieder geval weer een mooi oefenmoment. Ik heb weer genoeg mooie plekken gevonden voor een fotoshoot buiten in het bos!

Ik kan bijna niet wachten tot de winter is aangebroken...

 

blog08-1blog08-2blog08-4 blog08-3blog08-5blog08-6