X

Waarom een fotoshoot?

 

'Een foto zegt meer dan 1000 woorden'

Je kunt zoveel laten zien met een foto. Een foto vertelt soms een verhaal, geeft een bepaalde emotie weer of legt een mooi moment vast uit je leven. Dat is wat ik ook graag doe, die mooie momenten, emoties en verhalen vertalen in een plaatje.

Een mooie foto van je kind(eren) of kleinkind(eren). Een leuke fotoreportage van je gezin als mooie herinnering. Je bent zwanger en je wilt dit bijzondere moment vastleggen. Een fotoshoot voor jou alleen of samen met je geliefde. Of een bijzondere newborn fotoshoot met prachtige foto`s van jullie pasgeboren kindje. Allemaal mooie momenten waar ik je graag bij wil helpen.

Informatie over alle verschillende fotosessies, fotopakketten en luxe fotoproducten zijn te vinden onder 'Informatie' of via een van deze knoppen:

Newborn     Lifestyle newborn    Zwangerschap     Gezin & familie   Loveshoot

Zakelijk portret Linkedin & website    Extra foto`s / luxe fotoproducten    Vrij werk

Algemene voorwaarden & extra informatie

  • Voorafgaand aan de fotoshoot dient u akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.
  • Gaby Meijer Fotografie heeft het onverdeelde auteursrecht van de foto’s, met inbegrip van het recht tot openbaarmaking. De fotograaf mag deze foto’s gebruiken voor op de website, social media of drukwerk.
  • Heeft u andere wensen of ideeën met betrekking tot een fotoshoot, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Samen gaan we dan kijken hoe wij de fotoshoot hierop kunnen afstemmen.

  • Voorafgaand aan de fotosessie ontvangt u de factuur van het gekozen fotopakket.
  • Betaling dient vooraf plaats te vinden.
  • Prijzen zijn incl. reiskosten tot 5 km. Vanaf 5 km (vanaf 1901TV) reken ik €0,35 per km.
  • Gaby Meijer Fotografie berekent geen BTW m.i.v. 2020