X

Lifestyle newborn

Een Lifestyle fotoshoot van je pasgeboren baby en je gezin gewoon thuis in je eigen omgeving. Een Lifestyle fotoshoot is niet geposeerd, maar juist fotograferen in het moment...gewoon zoals het thuis gaat. Lekker relaxed en ontspannen. Vooral met kleine broertjes en zusjes is dit een mooie vorm van fotografie.

Ik maak foto`s van jullie kindje, inclusief detailfoto`s van handjes en voetjes. Ook maak ik foto`s van vader en moeder met de baby tijdens verschillende momenten. Dat kan zijn tijdens het voeden, verschonen of samen ontspannen zitten op bed of in de woonkamer. Alles is mogelijk!

Een Lifestyle-reportage samen met jouw pasgeboren baby vindt plaats tussen de 6e en 18e dag na de geboorte, maar kan ook later plaatsvinden. Tijdens de fotoshoot neem ik rustig de tijd om foto`s te maken en volg ik het ritme van jullie baby. Er is dus altijd genoeg ruimte voor een voeding, verschoning of tijd om te knuffelen. De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur.

Een mooie fotoshoot is voor mij niet compleet als het niet tastbaar is. De prachtige beelden van jullie shoot worden uiteraard digitaal doorgestuurd, maar worden vaak opgeslagen op de computer om daar rustig te blijven staan. Door de drukte na de geboorte van je kindje ontbreekt het vaak aan tijd om een mooie afdruk te maken. Daarom krijg je bij mij ook een prachtige vakafdruk van 20 x 30 cm.

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen 10-14 dagen een mail met een selectie van de mooiste foto`s.
Hieruit kun je 3 foto`s kiezen die ik via WeTransfer in hoge resolutie naar je doorstuur.

Extra foto`s zijn uiteraard ook bij te bestellen. (Zie 'extra bij te bestellen foto`s' )

 

 

Een Lifestyle newbornfotoshoot is inclusief:

 

Fotosessie van 2 uur

Professionele nabewerking

3 digitale hoge resolutie foto`s

1 vakafdruk 20 x 30 cm t.w.v. €19,95

 

Prijs €195,-

Pakket zwangerschaps- en Lifestyle newborn fotoshoot: €340,-

 

Boeken