X

Newborn

Mooie unieke foto`s van je pasgeboren baby zijn een bijzondere herinnering voor later. Ze groeien zo hard, ze worden zo snel groot. Het is een prachtig moment om foto`s te laten maken en de puurheid en mooie details vast te leggen.

Een reportage van jouw pasgeboren baby vindt plaats tussen de 6e en 18e dag na de geboorte. Je kindje kan zichzelf dan al goed warm houden en is nog erg flexibel qua poseren. De fotoshoot vindt bij jou thuis plaats. Tijdens de fotoshoot neem ik uitgebreid de tijd om jullie kindje te fotograferen. Ook zusjes/ broers en de ouders mogen uiteraard samen met de baby op de foto. Ik volg het ritme van de baby, dus er is voldoende tijd voor een voeding, een verschoning of tijd om te knuffelen.

Voor de fotoshoot neem ik alle spullen mee die nodig zijn zoals verschillende zachte doeken, wraps, haarbandjes en manden. Mocht je zelf ook accessoires (denk aan een lieve knuffel of de naam/geboortedatum in letters/cijfers) of een mooie deken/ doek hebben, dan kan ik die uiteraard ook tijdens de reportage gebruiken. Het maakt de foto`s nóg persoonlijker.

Tijdens de fotoshoot maak ik foto`s van jullie kindje in verschillende poses en met verschillende achtergronddoeken. Ook maak ik mooie detailfoto`s van handjes, voetjes, gezichtje, etc. De reportage duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Een mooie fotoshoot is voor mij niet compleet als het niet tastbaar is. De prachtige beelden van jullie shoot worden uiteraard digitaal doorgestuurd, maar worden vaak opgeslagen op de computer om daar rustig te blijven staan. Door de drukte na de geboorte van je kindje ontbreekt het vaak aan tijd om een mooie afdruk te maken. Daarom krijg je bij mij ook een prachtige vakafdruk van 20 x 30 cm.

 

Na de fotoshoot ontvang je na 10-14 dagen een mail met een selectie van de mooiste foto`s. Hieruit kun je 3 foto`s kiezen. De 3 bewerkte foto`s stuur ik in hoge resolutie via WeTransfer naar je door.

Extra foto`s zijn uiteraard bij te bestellen. (Zie 'extra bij te bestellen foto`s' )

 

Een newbornfotoshoot is inclusief:

 

Fotosessie van 3 tot 4 uur

Professionele nabewerking

3 digitale hoge resolutie foto`s

1 vakafdruk 20 x 30 cm t.w.v. €19,95

 

Prijs €195,-

Pakket zwangerschapsshoot + newbornshoot: €340,-

 

Boeken