X
Newbornfotoshoot in Castricum

Nadat ik in november de zwangerschap van Bianca mocht vastleggen, was ik een kleine 3 weken later bij ze thuis om hun pasgeboren dochter te fotograferen. Bianca en Joeri wilden graag foto`s voor op het geboortekaartje, dus de fotoshoot werd vrij snel na de geboorte ingepland. Amper 5 dagen oud had Mila haar eerste modellenopdracht. En ze deed het erg goed. Terwijl er een serene rust hing in het warme huis kon ik dit mooie meisje in verschillende poses fotograferen. Af en toe stopten we even als het tijd was voor een voeding.

We sloten af met foto`s van het gezin, samen met papa en mama. Mila was in het begin een beetje onrustig, dus we lasten eerst een pauze in voor een voeding. De baby geeft tenslotte het ritme aan en bepaalt hoe de fotoshoot gaat lopen. Na een beetje geduld heb ik toch een aantal mooie foto`s kunnen maken van dit mooie nieuwe gezin. Het geluk straalt ervan af!

Ik blijf het een enorm voorrecht vinden dat ik aanwezig mag zijn tijdens zo`n bijzondere eerste week. Het vertrouwen dat de ouders mij geven om hun pasgeboren kindje aan mij toe te vertrouwen vind ik een eer en enorm bijzonder.

Ik wens ook dit gezin weer heel veel geluk toe met hun prachtige kindje!