X

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Gabriëlle (Gaby) Meijer en ik heb een passie voor fotografie. Fotograferen, mooie plaatjes en composities hebben mij altijd al aangetrokken. Vroeger als kind en later ook als volwassene. Ik hou ervan om iets te creëren, om creatief bezig te zijn. Het lag dan eigenlijk best voor de hand dat ik deze passie zou gaan ontplooien. Na een aantal opleidingen, cursussen, workshops en masterclasses ben ik mij vooral gaan richten op portretfotografie. Ook heb ik een professionele workshop newborn fotografie en een workshop Moment Design/Beloved gevolgd. 

In de foto`s die ik maak probeer ik een bepaalde sfeer te creëren. Daarin vind ik het mooi om bepaalde kleurcombinaties te verwerken. Ik hou er dan ook van om de eenvoud van dingen vast te leggen. Dat is ook terug te zien in mijn newbornfoto`s. Puur en eenvoud.
Het is ontzettend leuk om te zien hoe mensen veranderen voor mijn camera. Niet meer verlegen, maar open worden...hoe blij of verrast ze zijn om zichzelf op een hele andere manier te zien op een mooie foto. Daar krijg ik energie van! Dat vind ik leuk om te doen!

Naast mijn werk als fotograaf, woon ik samen met mijn steun en toeverlaat Peter en onze 3 prachtige kinderen in Castricum. 

'Een foto zegt meer dan 1000 woorden' en dat is ook zo. De tijd vliegt voorbij. Kleine kinderen worden zo snel groot.
Als moeder van 3 weet ik dat maar al te goed. Daarom is het ook zo`n mooie herinnering voor later om deze momenten vast te leggen. Om hier op terug te kunnen kijken. De mooie momenten levend te houden. Van je kinderen, je gezin, die prachtige mooie zwangerschap, je pasgeboren baby of van jezelf.

Daar wil ik je graag bij helpen!