X

Zwangerschap

Hoe leuk is het om je zwangerschap mooi vast te laten leggen. Je prachtige buik waar je kleine kindje in zit. Samen met je partner, alleen of misschien wel met je kind(eren). Deze bijzondere periode vastgelegd als een mooie herinnering voor later.

De fotosessie kan met jou alleen zijn, samen met je partner of samen met je kind(eren). (Max. 4 personen)
De fotoshoot vindt plaats tussen de 32e en 36e week van je zwangerschap op een locatie naar keuze (bos, strand, park,etc). Dit is een prachtige periode, omdat je buik mooi rond is en je kindje vaak nog niet is ingedaald. De zwangerschapsreportage duurt gemiddeld 1 uur.

Omdat ik het belangrijk vind om jouw eigen wensen mee te nemen tijdens de fotoshoot, neem ik altijd voor de shoot contact met je op om alles door te nemen. Ook stuur ik je extra informatie toe met tips omtrent de fotoshoot.

Een mooie fotoshoot is voor mij niet compleet als het niet tastbaar is. De prachtige beelden van jullie shoot worden uiteraard digitaal doorgestuurd, maar worden vaak opgeslagen op de computer om daar rustig te blijven staan. Door de drukte na de geboorte van je kindje ontbreekt het vaak aan tijd om een mooie afdruk te maken. Daarom krijg je bij mij ook een prachtige vakafdruk van 20 x 30 cm.

 

Na de fotoshoot (na ongeveer 10-14 dagen) ontvang je van mij een mail met een selectie van de mooiste foto`s.
Hieruit kun je 3 foto`s kiezen die ik via WeTransfer in hoge resolutie naar je doorstuur.

Extra foto`s zijn uiteraard ook bij te bestellen. (Zie 'extra bij te bestellen foto`s' )

 

 

Een zwangerschapsfotoshoot is inclusief:

 

Fotosessie van 1 uur op locatie

Professionele nabewerking

3 digitale hoge resolutie foto`s

1 vakafdruk 20 x 30 cm t.w.v. €19,95

 

Prijs €175,-

Pakket zwangerschapsshoot + newbornshoot: €340,-

 

Boeken